u bent hier  » Eten » Nieuwste Blogs » Smulweb

RSS

  De nieuwste Smulweb recepten (10 berichten)

Gebakken Kabeljauw In Geroosterde Rode Pepersaus 30 Mar 2023

Een lekker gebakken kabeljauwrecept in een romige saus van geroosterde rode pepers.

Zwarte kabeljauwfilets 30 Mar 2023

Miso Black Cod - heerlijke, vochtige en malse zwarte kabeljauw gemarineerd met Japanse miso. Dit recept voor miso-kabeljauw is beroemd gemaakt door Nobu Matsuhisa.  Wel minstens 24 u marineren alvorens je aan de slag kan ! 

Kabeljauwhaasjes op zijn Provençaals 30 Mar 2023

Een makkelijk eenpansvisgerecht dat in minder dan 30 minuten op tafel staat. Dit klassieke Provençaalse kabeljauwrecept pronkt met vlezige kabeljauwlendenen, gestoofd in een pittige tomatensaus genesteld met zoute kappertjes en zwarte olijven. Dit is een snel, eenvoudig en gezond eenpansgerecht dat ongelooflijk smaakvol is .

Gebakken kabeljauw met citroen en wijn uit Boston 30 Mar 2023

Boston gebakken kabeljauw met citroen en wijn is een verbazingwekkend snel, krokant  recept voor kabeljauw! Makkelijk te bereiden en klaar in minder dan 30 minuten in één pan.

Gegratineerde kabeljauw uit Newfoundland 30 Mar 2023

Gegratineerde kabeljauw is een klassiek gerecht aan de oostkust van Canada en een van de favoriete traditionele recepten uit Newfoundland. Dit recept is glutenvrij!

Risotto met sperziebonen paprika en kipfilet 29 Mar 2023

Alles in één pan. Risotto met sperziebonen, paprika, lenteuitjes, veel knoflook en plakjes geroosterde kipfilet die op moest. 

Licht pittige Surinaamse Stoofpot met Kip 29 Mar 2023

Snel en lekker stoofpotje met kippendij, ui, knoflook, gember,  tomaat en snijselderij. Alles in een hapjespan en laat maar lekker stoven.

Siciliaanse broccoli pasta met worst en snijbiet . 29 Mar 2023

Het is superlekker en ook nog eens gezond, deze Siciliaanse klassieker 

Busiata pasta met Bottarga, amandelen en scampi . 29 Mar 2023

Siciliaanse pasta met zeevruchten wordt niet veel beter dan deze drukke pasta met bottarga, amandelen en scampi . De zoetheid van de scampi en amandelen, gecombineerd met de zoute smaak van de bottarga en de verse basilicum en peterselie zorgen voor een smaak die in elke hap Sicilië zegt

Verse Siciliaanse tonijngehaktballetjes met penne 29 Mar 2023

Gemaakt met pijnboompitten, munt en citroenschil, deze Siciliaanse verse tonijngehaktballetjes zijn ook fantastisch als antipasto of snack of met aardappelen. Ik vind ze echter het lekkerst met pasta! Deze traditionele Siciliaanse verse tonijngehaktballetjes zijn makkelijk te maken ! Perfect hoofdgerecht voor liefhebbers van zeevruchten en vis.