u bent hier  » Eten » Nieuwste Blogs » Smulweb

RSS

  De nieuwste Smulweb recepten (10 berichten)

Linguine met gegrilde groente en rucola pesto 19 Mar 2023

Mijn dochter attendeerde mij op dit slanke en bovendien vegetarisch gerecht van Project Gezond. Geregeld geven we elkaar tips over bepaalde gerechten. Bij haar hadden ook de kinderen ( 9 en 12) gesmuld van dit gerecht. Oké, de asperges vonden ze wat minder, maar alles gegeten en zo leer je dus ook meer variatie in groente te eten. Op advies van onze dochter dus dit gerecht vandaag gemaakt. Super lekker en gemakkelijk en snel te maken. En bovendien nog slank ook, want dit gerecht bevat slechts 488 kcal.

Koolsoep voor gewichtsverlies 19 Mar 2023

Deze Oostenrijkse "Krautsuppe " zou ons doen vermageren.....gezond en lekker ! 

Daslookroomsoep met aardappelen 19 Mar 2023

Makkelijke en lekkere soep uit de Oostenrijkse keuken : Bärlauchcremesuppe mit Kartoffelen" . 

Varkenstongen in ansjovissaus 19 Mar 2023

Deze' Schweinenzunge in Sardellensauce ' smaken ongelooflijk lekker

Gebakken kippenlevertjes 19 Mar 2023

Makkelijk en super lekker deze gebakken kippenlevertjes uit Oostenrijk die we als hofdgerecht of borrelhap kunnen serveren 

Oostenrijkse kippenlevertjes 19 Mar 2023

Super lekker dit gerecht van kippenlevertjes 

Karinthische Kaasnoedels 19 Mar 2023

Kaasnoedels uit Karinthië smaken super lekker ! 

gezwam met spruitjes 18 Mar 2023

In mijn gezin ben ik de enige die spruitjes eet. Toen ik een keer alleen was met eten, en zin had in spruitjes maar niet gewoon gekookt, heb ik dit gemaakt met spullen die ik nog in de koelkast had liggen. Ik ga het zeker nog een keer maken.

Caloriearme verrukkelijke Franse uiensoep 18 Mar 2023

Doordat de uien een twintigtal minuten op een zacht vuurtje karamelliseren krijgt deze soep een rijke zoete smaak. Eenvoudig met maar enkele ingrediënten te maken.Deze zachte uiensoep is dus prima van smaak , vegetarisch en ook nog eens caloriearm. Per 100 ml bevat deze soep slechts 39 Kcal. In totaal heb je een hoeveelheid van 1250 ml aan soep en dat is voldoende voor 2 à 3 personen . Deze  lichte soep kan als voorgerecht , of bij de lunch geserveerd worden en zelfs als hoofdgerecht met een lekker broodje voor erbij en een toetje na. Wij hebben ervan gesmuld. Top Soepje !

courgette-prei soep 18 Mar 2023

Een heerlijke soep die zo op tafel stat