u bent hier  » Ikke » En het toneel » Stadsgeheimen

Acteurs uit regio Oss doen mee met Stadsgeheimen!

Zie ook Fotos van de voorbereidingen (kunstbalie).

LITH/TILBURG - Tussen de 167 acteurs die op de zaterdagen 1 en 8 oktober optreden in de Tilburgse binnenstad, bevinden zich tien spelers en speelsters uit de Osse regio. Onder leiding van Ans Jager uit Lith, één van de 26 regisseurs die beide weekeinden in Tilburg in touw zijn, nemen zij tussen 12.00 en 16.00 uur doorlopend twee van de 35 'verborgen straatscénes' voor hun rekening.

[BLOK 540]


rijper stel met cake, boter en geen krokette in de fabriekstraat[/BLOK]De megaproductie draagt de naam Stadsgeheimen! en is een initiatief van Het Zuidelijk Toneel en Kunstbalie. Publiek kan -met een koptelefoon op- zelf bepalen welke scénes het in welke volgorde wil bekijken.

[BLOK 540]tom-julia.jpg
Julia Rubingh en Ton Blom zijn het volkomen met mekaar eens
of lees het dagboek van Evelien er eens op na[/BLOK]
In het gebied tussen het station en de schouwburg zijn scènes verborgen in winkels, op straat, bij een bushalte, in kantoren en in auto's. Het zijn verhalen uit een stad waar mensen werken, slapen, consumeren en liefhebben.
[BLOK 540]stadsgeheimen-32.jpg
Fraai is da..hedde ne Mars gekocht[/BLOK]
Het gezelschap waar Jager mee werkt bestaat uit de spelers Linda van Doorn, Rita van der Hoop, Karin Helbach, Maria van Lith, Dolinda Vissers, Conny van Ooij, Robert van Vlijmen, John Wertenbroek, Rik Bollen en Ine van Kempen.

[BLOK 540]dealer+junk.jpg
Dealer met handboeien en zender in onderhandeling,
let u ook op het geroddel op het balkon
[/BLOK]

[BLOK 540]
Auditie of hoe dat ook heet[/BLOK]