u bent hier  » Ikke » En het toneel » Culturele trilogie

zaterdag 6 april in CC Palethe overpelt
van 10u30 tot 17u

Na de succesvolle ‘Gomaar-trilogie’ en de ‘Trilogie van de liefde’ presenteren we weer een trilogie. U kan weer drie voorstellingen bekijken die elkaar naadloos op telkens een andere locatie opvolgen. Tussendoor kan u genieten van een lekkere maaltijd. Een bus brengt u van de ene locatie naar de andere. 27€
Website


‘Door de bomen het bos’ van Ultima Thule is figurentheater met veel poppen en vier acteurs (Sven Ronsijn, Eric Bassier, Lore Dejonckheere, Dominique Collet) over het leven in een kleine stad. Een stad waarin Marie iedereen kent en iedereen Marie kent. In de laatste 24 uur van haar leven laat ze sporen na in de levens van al die mensen. ‘Opnieuw een schot in de roos,’ volgens De Morgen.

Sinds hij met ‘Ploegsteert’ - het tweede album van ‘zijn’ Zesde Metaal - de lovende recensies aan elkaar reeg, is Wannes Cappelle niet meer van achter de microfoon weg te slaan. In ‘Zonder niemand’ is hij slechts gewapend met gitaar en piano, maar ontwapenend met eerlijkheid en humor.

Culturele trilogieCompagnie KAiET! speelt ‘Het Lied -Opus 1 in G-Groot voor Opel Kadett en twee zangers’: een modern verhaal van twee veertigers - twee uitersten- die met elkaar opgescheept zitten in een oude Opel Kadett op weg naar Johannesburg. Een clash op amper vier vierkante meter. De Nederlandse zanger/cabaretier en enfant terrible André Manuel en de Vlaamse bard en instrumentenbouwer Geert Hautekiet schrijven en zingen samen één lied. België-Nederland: the roadmovie. Ontroerend mooi en uitdagend grappig.

( KAiET was ook te zien in 2013 op De Boulevard in Den Bosch)